Onze tevreden klanten wereldwijd Wereldkaart MACS machinebouw

Macs Food Handling Solutions is wereldwijd actief voor vele klanten in de voedingsmiddelenbranche.
Wij geloven in het motto “alles is mogelijk”. Wij houden van uitdaging, zijn creatief en vinden voor elk probleem een passende oplossing.
Om u te overtuigen laten wij enkele van onze klanten aan het woord. Zij vertellen over hun ervaring met ons. Nog niet overtuigd? Neem gerust contact met onze klanten op om de samenwerking in detail te bespreken.


logo Ishida‘‘Ishida heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en verwacht van zijn toeleveranciers een zelfde niveau. Macs voldoet hier ruimschoots aan en bouwt daarom voor Ishida machines en lijnen die wereldwijd geplaatst worden. In de jarenlange samenwerking met Ishida heeft Macs zich een betrouwbare en innovatieve partner getoond.’’
 
Björn Assmann, Ishida Europe


Greenco logo“Greenco (gestart in 2005) is een productie- en verpakkingsbedrijf van Tommies snoeptomaatjes. Voordat Macs bestond was er al een samenwerking tussen Anton Michels en Greenco. Anton was betrokken bij de bouw van de eerste inpaklijnen. Nu bij lijn nr. 11 is Macs Food Handling Solutions voor ons dé partner om nieuwe machines en systemen mee te ontwikkelen.”

Ab van Marrewijk, Greenco


Multivac logo– Working with the Macs team is easy and always a pleasure –
– I trust Macs Food Handling Solutions –
– They never give up! –
A few statements that genuinely illustrate my co-operation with Macs Food Handling Solutions. All our customers, to which we have delivered Macs equipment, are always very surprised and pleased with the exceptional finishing, quality and solutions they realise.”

Lars Nordalhl Jørgensen, Multivac Norway


Logo van Oers United“Samenwerken met Macs Food Handling Solutions is aangenaam en gemakkelijk. Anton en zijn team begrijpen onze filosofie en werkwijze. Ze vinden altijd de perfect passende oplossing bij onze vraag. Ze houden daarbij het proces en budget nauwlettend in de gaten”

Cees Koomans, Van Oers United


Hop-logo-liggend-cmyk_1 Macs Food Handling Solutions werkt bij verschillende projecten samen met Hoppenbrouwers techniek. De firma Hoppenbrouwers schreef over deze samenwerking een artikel ‘Samen werken aan verpakkingslijnen voor snoepfabrikanten’. Lees het artikel.