Hoe werken wij?

engineeringEngineering

Wij luisteren naar uw wensen en construeren uw verpakkingslijn op maat. Samen met u vinden we de optimale opstelling. Wij zijn creatief en vindingrijk, we vinden altijd een passende oplossing.

productieProductie

In onze professionele productiehal produceren we de verschillende onderdelen van uw lijn. Specialistische componenten, zoals bijvoorbeeld een weger en triltransporteur, betrekken wij van experts. Wij werken met diverse gerenommeerde partners samen.

Montage verpakkingslijnMontageMACS Food Handling Solutions

Alle delen monteren we tot één geheel. We bouwen uw project in onze hal. We testen de lijn totdat deze volledig volgens uw specificaties functioneert.

We demonteren de verpakkingslijn en bouwen hem op elke gewenste locatie opnieuw op. Wij zorgen dat de gehele proceslijn perfect functioneert, van aanvoer tot verpakt product. U hoeft aan het einde van het traject enkel ‘de sleutel om te draaien’. Uw nieuwe verpakkingslijn is klaar voor gebruik.

Wie zijn wij?

Anton MichelsIn 2009 richtte Anton Michels MACS machinebouw op. In 2020 is de naam gewijzigd in Macs Food Handling Solutions. Anton heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelenbranche. Hij voelt zich helemaal thuis in zijn werk en is betrokken bij ieder project. Zijn motto “Er is altijd een oplossing”.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op of kijk op LinkedIn.

Ons professionele team is betrokken bij uw proces, uw vraag. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring, expertise en vindingrijkheid. Samen vinden en realiseren we de beste oplossing.

Nieuwsgierig naar ons team, onze werkwijze of oplossingen? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.